Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Prognoza meteo - Joi 15 noiembrie - VEZI TEMPERATURILE

Prognoza meteo – Joi 15 noiembrie – VEZI TEMPERATURILE

Mijlocul lunii septembrie ne aduce temperaturi scăzute în anumite zone ale țării, dar ridicate, în alte părți ale teritoriului, pentru această perioadă.

În primele ore ale zilei, parcă simțim mirosul iernii, vântul ne amintește că avem nevoie de haine din ce în ce mai groase și soarele abia își mai arată câte o raza. Norii pun stăpânire pe cer și sunt șanse de precipitații în aproape toată țara. În zonele joase, dimineața și noaptea, va fi ceaţã, care izolat poate persista. Presiunea atmosferica va fi în scãdere.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 12 grade, iar cele minime se vor situa între -4 şi 4 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre -9 grade.

 

 

În București, ziua de 15 noiembrie ne aduce vremea mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, în cea mai mare parte a zilei va fi acoperit de nori, iar dimineaţa şi mai ales noaptea, vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 8 grade, iar cea minimã de 0…1 grad.

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *