Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Nu se mai înţeleg deloc >> Tecău şi Lindstedt au pierdut şi la Turneul Campionilor

Nu se mai înţeleg deloc! >> Tecău şi Lindstedt au pierdut şi la Turneul Campionilor

Perechea Horia Tecău(România)/Robert Lindstedt(Suedia), cap de serie nr.4, a fost învinsă în primul meci de la Turneul Campionilor de la Londra de a doua echipă a lumii, Max Mirnyi(Belarus)/Daniel Nestor(Canada), scor 6-4, 6-7(1), 10-12.

Deşi au fost clar mai buni decât adversarii lor în primul set, perechea româno-suedeză nu a reuşit să menţină nivelul de joc exact în momentele importante, cele două tiebreak-uri care au decis partida.

Aflaţi la ultimul turneu împreună, Tecău şi Lindstedt au afişat o vizibilă răceală unul faţă de celălalt mascată de mantia concentrării. Cei doi au bătut palma de câteva ori însă cine a văzut meciul a constat cu siguranţă o diferenţă evidentă faţă de relaţia din teren a acestora din trecut.

Horia Tecău şi Robert Lindstedt vor disputa următorul meci miercuri împotriva campionilor de la Wimbledon şi favoriţi nr. 8 la Londra, Jonathan Marray(Anglia)/Frederik Nielsen(Danemarca). Din Grupa B mai face parte şi echipa indiană Bhupathi/Bopanna(cap de serie nr. 5).

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *