Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Noi trasee pentru cicliști

Noi trasee pentru cicliști

Oferta turistică a României dorește să își sporească atractivitatea, astfel încât a început să includă și trasee pentru cicliști.

De exemplu, Cheile Râșnoavei, o zonă foarte cunoscută pentru drumeție și alpinism, prezintă acum trei trasee de mountain bike: Cheile Râșnoavei – Poiana Secuilor – Trei Brazi, Cheile Râșnoavei – Șaua Calului – Poiana Secuilor – Trei Brazi și Cheișoara – Padina Comorii – Valea Neagră.

Deasemenea, și în Covasna, în apropiere de Sfântu Gheorghe, traseul ciclist pornește de la izvorul Honved, ajunge până la Șugaș Băi și pasul Vadas, unde se bifurcă spre Valea Crișului și Aita Medie.

Iar pentru cei care nu au bicicletă, traseele de ciclism sunt potrivite și pentru alergare montană.

Cei interesați nu numai de ciclism, ci și de vizitarea unor regiuni turistice din țară, pot afla mai multe informații și se pot delecta printre străjerii din Evu Mediu la Târgul de Turism al României, care s-a deschis în data de 15 noiembrie la Romexpo.

Programul de vizitare este în zilele 15 – 17 noiembrie, între orele 10.00 și 18.00, iar în data de 18 noiembrie, între orele 10.00 și 16.00.

Sursă foto: radio-resita.ro; sibiul.ro; povesteindoi.wordpress.com;

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *