Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
NBA: San Antonio Spurs a învins pe Los Angeles Lakers

NBA: San Antonio Spurs a învins pe Los Angeles Lakers

Mai lucidă pe final de meci, San Antonio Spurs a reuşit să câştige în ultimele secunde azi-noapte la Staples Center din Los Angeles.

Fără o piesă importantă în teren, coordonatorul de joc Steve Nash, Lakers s-au bazat aseară în mare măsură pe fazele create de liderul echipei, Kobe Bryant. Părea că le va ieşi. Apărarea lui San Antonio a fost incapabilă să se apere la Kobe(care a reuşit 28 de puncte şi 8 pase decisive) pe tot parcursul serii.

Totul s-a jucat în finalul meciului. Lakers conduceau, scor 82-79, cu 40 de secunde rămase din meci când unul din liderii lui San Antonio, Tim Duncan a marcat două puncte, fără să întâmpine rezistenţă din partea lui Dwight Howard de la Lakers. A urmat o greşeală ofensivă a celor de la Lakers şi San Antonio a recâştigat posesia.

La scorul de 82-81 pentru Lakers şi 19 secunde rămase s-a petrecut faza determinantă a meciului. O schemă de atac pusă în practică de San Antonio l-a găsit liber pe Danny Green la linia de trei puncte şi acesta a marcat coşul victoriei. “Antrenorul nostru Gregg Popovich ne-a salvat din nou. Ştia că Kobe Bryant mai trişează şi se apără mai aproape de panou lăsându-l pe Green liber în marginea terenului”, a spus după meci Tony Parker de la San Antonio Spurs.

La ultima fază Lakers nu au reuşit să îî paseze lui Bryant, iar Pau Gasol a forţat o aruncare din colţul terenului care a lovit doar inelul. San Antonio Spurs, liderul conferinţei de vest din NBA, s-a impus pentru a şaptea oară în acest sezon în care a contabilizat o singură înfrângere.

Los Angeles Lakers câştigase primele două meciuri de la concedierea antrenorului Mike Brown, considerat vinovat pentru startul dezastruos de sezon(1 victorie, 4 înfrângeri), dar aseară a venit primul insucces sub comanda antrenorului interimar Bernie Bickerstaff.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *