Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Mircea Radu s-a căsătorit.Cu cine a decis să-şi împartă viaţa, citeşte aici.

Mircea Radu s-a căsătorit. Cu cine a decis să-şi împartă viaţa, citeşte aici.

După ce a vânat şi cucerit mai multe femei frumoase, Mircea Radu a decis să-şi împartă viaţa cu o tânără domnişoara dintr-un orăşel din provincie. Considerat unul dintre cei mai sexy prezentatori TV, a avut, la viaţa lui, iubite cu nume sonore, dar a decis să se însoare cu o femeie care nu are nicio legatură cu lumea mondenă. După Alexandra Dinu, Magdolna Grecu, un nume nu ne este deloc cunoscut.

La cei 45 de ani a decis să se însoare cu o tânără frumuşică de numai 25 de ani. Se pare că ea este cea care are toate calităţile necesare pentru a-i deveni soţie. Numele ei este  Raluca Olaru si de loc vine dintr-un orăşel din judeţul Botoşani. Bruneta frumoasă a terminat Facultatea de Medicină cu note foarte mari şi provine dintr-o familie modestă, de intelectuali. Preotul din Ştefăneşti a ţinut să-l felicite pe Mircea pentru decizia făcută, spunând ca Familia Olaru  este foarte credincioasă şi apreciată de enoriaşii care vin la biserică.

 

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *