Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Jocurile de tip "Survival" au un nou coleg: "Don't Starve"

Jocurile de tip “Survival” au un nou coleg:”Don’t Starve”

Don’t Starve“, un nou joc tip, survival”, poate fi achiziţionat de pe Google Chrome sau Steam, şi jucat în unul din cele două motoare de căutare. Momentan se află în versiunea Alfa testing, dar cei care l-au achiziţionat deja, pot să-l joace şi să-l experimenteze pe pielea lor.

Ce aduce nou acest joc?

În primul rând, jocul este unic prin stilul său, chiar dacă seamănă în esenţă cu Minecraft şi Terraria. Terraria este 2D, Minecraft este 3D, iar Don’t Starve este 2.5D.

Felul în care a fost desenat aduce aminte de animaţiile lui Tim Burton, cu un sinistru acceptabil, cu păduri şi sunete diverse, iar monştrii sunt parcă scoşi din visele lui Burton, deşi grafica ar putea fi mai bună.

Fiind un joc “survival” aduce foarte multe puncte pentru klei entertainment. Acest tip de joc nu prea se mai fabrică, chiar dacă cererea este destul de mare.

Despre Joc:

Începi ca un om de ştiinţă pe un câmp, şi de acolo totul intră pe mâna ta ca jucător. Ai un singur scop: să supravieţuieşti, să nu mori e foame.

Trebuie să cauţi mâncare în orice fel: de la cules mure, la prins păsări, iepuri sau vânat bizoni. Pe timpul zilei poţi strânge resurse pentru foc sau torţe, armură, suliţă, unelte precum topor, lopată, târnăcop, dar noaptea ai nevoie neapărat de o sursă de lumină, altfel se sfârşeşte jocul.

Ţinta lui nu este neapărat supravieţuirea, cât supravieţuirea pe un termen mai lung. Daca supravieţuieşti cat mai mult, poţi deschide următoarele caractere, ce au nişte calităţi mai speciale.

Tehnic, este uşor de jucat, fiind nevoie în principal doar de mouse. Cerinţele nu sunt mari, merge pe orice computer din 2004, ceea ce înseamnă că este deschis pentru o gamă mai variată de clienţi. Nici în categoria “update” cei de la Klei Entertainmen nu se lasă mai prejos, aduc odată la 4-11 zile patch-uri pline de surprize, obiecte noi, creaturi şi noi construcţii.

Există speculaţii cum că ar pregăti pe ascuns şi un server de multiplayer.

Jocul prezintă o varietate destul de mare în unelte, creaturi, obiecte ce pot fi construite, până şi relieful este un mister, de la zone de câmp, la deşert torid sau mlaştină plină de creaturi mortale.

Un lucru îmbucurător este faptul că, jocul este bine  structurat şi un ritm de dezvoltare rapid, ceea ce îl face un  adversar pe cinste împotriva jocurilor de tip survival şi strategy.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *