Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Îți pierzi timpul jucând Angry Birds? Ar putea fi o mișcare inteligentă

Îți pierzi timpul jucând Angry Birds? Ar putea fi o mișcare inteligentă

În ciuda faptului că șefii ar putea fi enervați de angajații care joacă Angry Birds la serviciu în pauzele de recreere, cercetătorii spun că acest lucru îi face pe pasionații de jocuri, să fie mai concentrați pe muncă și să fie exact cei care vor crește productivitatea firmei.

Jocurile de acest gen, mai spun oamenii de știință, sunt mici exerciții pentru creier și poate fi cea mai inteligentă alegere atunci când vine vorba despre timpul liber la serviciu. Un meci în Angry Birds durează puțin, ceea ce înseamnă că nu prea avem de ce să depășim ca timp pauzele acordate, dar au darul de a ne deconecta de la ceea ce făceam pentru ca mai apoi gradul de concentrare să fie maxim, titrează Harvard Business Review.

Oameni din întreaga lume petrec peste 300 de milioane de minute în fiecare zi în Angry Birds, ceea ce face ca produsul să fie unul dintre cele mai populare de gen din lume. Chiar și premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat că este un împătimit al jocului Angry Birds.

Game designer-ul Jane McGonigal a declarat pentru Harvard Business Review că oamenii care se joacă în pauze vor reuși mai ușor să rezolve problemele apărute și e mai puțin probabil că vor renunța să lupte atunci când vine vorba despre o situație dificilă. Acesta sugerează ca atunci când este posibil să ”pierdem” măcar patru minute pe oră în Angry Birds. Ne face mai deștepți, mai puternici și mai concentrați pe muncă.

Citește mai multe pe blog.likeit.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *