Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
GOOGLE ROMÂNIA lansează cursuri de marketing online

GOOGLE ROMÂNIA lansează cursuri de marketing online

Google România a lansat programul “Online Marketing Academy” ce pune la dispoziţia tinerilor români cursuri de marketing şi publicitate online. “Online Marketing Academy” este creat în colaborare cu universităţi româneşti de top din domeniul economic, tehnic şi de comunicare.

 

Potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, prin acest program, Google vrea să răspundă interesului crescut al studenţilor români privind mediul online şi oportunităţile pe care acesta le oferă tinerilor antreprenori. Cursurile sunt ţinute de specialişti din mediul online, de la Google şi de la agenţii de top din România şi din alte ţări.

Cursurile sunt gratuite şi premiate. Primii 25 de studenţi care vor obţine rezultate excelente (în funcţie de scorul la examen, prezenţa la cursuri şi punctajul pentru exerciţiul practic) vor fi premiaţi cu câte o tabletă cu sistem de operare Android.

Tot ce trebuie să facă cei interesaţi este să se înscrie pe site-ul programului şi să se prezinte la cursuri cu legitimaţia de student.

Programul-pilot va avea loc în perioada noiembrie – decembrie în universităţile selecţionate. Prima întâlnire a celor înscrişi în program cu specialiştii din mediul online este marţi (13 noiembrie) şi constă în cinci cursuri a câte trei ore.

După faza pilot urmează cursurile avansate ce vor începe în ianuarie 2013, iar în urma absolvirii acestora, cursanţii, vor obţine certificarea Google AdWords, cea mai cunoscută ’emblemă’ din domeniul publicităţii online.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *