Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Dorinel instalat la Dinamo: "Fanii să nu uite că am bătut Steaua în tricoul lui Dinamo"

Dorinel instalat la Dinamo: “Fanii să nu uite că am bătut Steaua în tricoul lui Dinamo”

Aşa cum TESmedia.ro v-a anunţat încă de luni noapte, Dorinel Munteanu a fost prezentat ieri ca antrenor principal la Dinamo şi a condus primul antrenament de la ora 15:00 pe stadionul lui Dinamo din Ştefan cel Mare.

Realiste şi mature, aşa pot fi caracterizate declaraţiile lui “Munti” de la conferinţa de presă susţinută în prezenţa acţionarului “câinilor”, Ionuţ Negoiţă. Dorinel s-a asigurat că fanii nu trebuie să aştepte minuni de la el şi că obiectivul său la Dinamo în acest sezon este obţinerea unui loc cât mai bun la finalul programului competiţional.

“Nu am venit să vând iluzii, consider că lotul lui Dinamo este bun şi îmi doresc să scot maxim din fiecare jucător. Trebuie să le redau încrederea băieţilor, dar şi să îî fac să înţeleagă că trebuie să alerge mult şi că fără multă muncă nu putem realiza nimic.”

“Munti” nu a putut evita întrebările legate de perioada petrecută la Steaua, dar a parat cu răspunsuri pe placul dinamoviştilor: “Steaua nu a reprezentat niciodată o problemă pentru mine, i-am tot învins ca antrenor şi cu Oţelul chiar într-un meci cu un trofeu pe masă(supercupa câştigată de Oţelul în faţa Stelei(1-0) în 2010). Vreau să uit perioada petrecută acolo!”

Dorinel Munteanu preia echipa într-un moment extrem de dificil în istoria lui Dinamo.Ionuţ Negoiţă recunoştea că Dinamo are datorii de peste 10 milioane de euro la autorităţile statului, echipa se află pe locul 7 la 16 puncte de liderul Steaua, iar suporterii nu sunt dispuşi să uite uşor trecutul stelist al lui “Munti”.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *