Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Coşmar de Halloween - DARTH DJOKOVIC a fost eliminat

Coşmar de Halloween – DARTH DJOKOVIC a fost eliminat

Intrat pe teren cu masca celebrului personaj din Războiul Stelelor pe cap,Novak Djokovic nu s-a putut bucura de ziua de Halloween fiind învins de americanul Sam Querrey.

Dacă meciul ar fi avut doar un set, Djokovic ar fi fost primul care ajunge la petrecerea de Halloween. Sârbul i-a predat lui Querrey o lecţie de tenis câştigând setul cu 6-0 în doar 19 minute!

Setul secund a început la fel, cu Djokovic defilând în primele două game-uri, dar americanul a  avut o tresărire de orgoliu, a făcut 2-2 şi apoi câştigat setul secund, scor 7-6(5). Noul număr 1 mondial a început să se mişte tot mai greu, iar Querrey a servit foarte bine şi i-a luat, unui Djokovic vizibil obosit la sfârşitul unui sezon greu, “decisivul” cu 6-4.

Djokovic va ajunge mai repede la Londra, acolo unde Federer s-a instalat deja pentru ultimul turneu al anului, Turneul Campionilor, care începe luni.

 

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *