Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Cea mai bună prestaţie din istoria Formulei 1? Revenirea lui Vettel, ridicată în slăvi de nume mari

Cea mai bună prestaţie din istoria Formulei 1? Revenirea lui Vettel, ridicată în slăvi de nume mari

Cu germanul pornind de la standuri şi Fernando Alonso de pe poziţia a şasea pe grila de start, părea garantat că Alonso va reduce o parte, dacă nu tot avansul de 13 puncte pe care Sebastian Vettel îl avea în clasamentul general.

Dar o cursă extraordinară de revenire făcută de Vettel şi o doză de noroc l-au ajutat să termine pe locul 3. Alonso a terminat pe doi, dar a recuperat doar 3 puncte faţă de Vettel şi se află la 10 puncte în spatele acestuia cu două curse rămase.

“A făcut o cursă perfectă! Sincer, nu ştiu ce putea face mai mult. Norocul e o parte din competiţie”, a declarat Stefano Domenicali, team boss-ul lui Ferrari.

Christian Horner, şeful lui Vettel nu s-a mai oprit din aprecieri la adresa pilotului echipei austriece. “A făcut una din cele mai bune curse ale carierei, a atacat non-stop fără ezitare. Să ajungi de pe linia boxelor pe podium e ceva fenomenal!”, a spus Horner.

Ne vedem pe podium la final!  –  Sebastian Vettel către Horner înainte de startul cursei

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *