Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Animalele de la Grădina Zoologică din București se dau în spectacol - VEZI VIDEO

Animalele de la Grădina Zoologică din București se dau în spectacol – VEZI VIDEO

Lei, tigrii, lemurienii, cămile, frumoase exemplare de flamingo și multe ale animale pot fi văzute prin imagini și transmisiuni live, 24 de ore din 24, cu ajutorul unei platforme. Aceasta platformă este educativă și distractivă, destinată în special copiilor și oferă imagini de calitate și lecții de zoologie.  digitalzoo.kappa.ro  prezintă animalele din grădina zoologică din București, care găzduiește aproximativ 2.200 de exemplare din 130 de specii și include și o hartă interactivă completată cu sunete de ambianță.

Leii Marc şi Ela, tigrul siberian Luna, lemurienii, tamarinii, pelicanii şi mai nou coatii, verişori ai ratonilor, originari din America sunt declarate VIP, putând fi urmărite prin materiale video, în permanență. Animalele pot fi și adoptate virtual, serviciu la care au apelat, până acum, aproximativ 1.600 de utilizatori.

Deasemenea, la Grădina Zoologică din București se pot desfășura ore de biologie în aer liber pentru elevii de gimnaziu şi cursuri de patologie exotică pentru studenţii la Medicină Veterinară, predate de Anca Oprea, directorul grădinii și se pot organiza și petreceri cu diverse teme.

 

 

De joi, 1 noiembrie, până la sfârşitul anului, un autobuz special Digital Zoo va circula pe linia 301 care duce la Grădina Zoologică.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *