Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
V-ați cunoscut pe net? La întâlnire urmează să faceți sex…

V-ați cunoscut pe net? La întâlnire urmează să faceți sex…

 

În ultimul timp se înregistrează o creştere majoră a numărului de “dating-uri” a persoanelor ce ajung să se cunoască pe site-urile de socializare.În curând s-ar putea să asistăm la o declasare a site-urilor de matrimoniale, în favoarea celor de socializare.
Studiul efectuat de site-ul Sugardaddie.com arată că “agăţatul de pe net” este mult mai la îndemâna oamenilor ocupaţi, ce nu au timp să piardă în baruri de noapte.Totodată în studiul efectuat de site-ul sus amintit, se ajunge la concluzia că primele discuţii purtate cu o persoană nouă, pe internet, pot fi mult mai dezinhibate şi lipsite de principii fata de discuţiile la prima vedere.
Majoritatea respondenţilor din cadrul testului au afirmat că s-ar culca de la prima întâlnire cu o persoană cunoscută de pe net.Un număr de 2 ori mai mic a afirmat că s-ar culca cu o persoana cunoscută fata în faţă, de la prima întâlnire.

Directorul site-ului sugardaddie.com, Steven Pasternack ne explică: “Probabil că numărul mare al celor dispuşi să întreţină relaţii sexuale din prima cu un partener cunoscut pe internet, este că au fost deja seduşi din discuţie. Dating-ul online îţi permite să treci peste momentele stânjenitoare de tăcere de la prima întâlnire, să descoperi afinităţi comune”.

Unul din cei chestionaţi declara: “Pe net te aventurezi la un nivel de intimitate la care poate nu ai avea acces într-o întâlnire faţă în faţă”

Totuşi cei care apelează la dating on-line cât şi cei care prefera metodele clasice ne spun următorul lucru:
“Să o faci de la prima întâlnire înseamnă mai mult pasiune decât un început de dragoste, aşa că lucrurile nu prea au loc să evolueze”

“O relaţie adevărată se bazează pe sinceritate şi dezvăluiri făcute reciproc; nu ai cum să începi aşa doar pe parcursul unei cine, fie ea şi una cu trei feluri. Conversaţiile pe net pregătesc terenul şi îţi dau indicii despre compatibilitate. S-ar putea spune că mergi la sigur şi dacă se lasă cu sex, cu atât mai bine”, declara o femeie din cadrul studiului.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *