TOP 5 FILME pentru finalul anului

1. 007: Coordonata Skyfall (Skyfall)

Bond, James Bond se întoarce. Daniel Craig îl va interpreta din nou pe cunoscutul agent britanic în cel de al 23-lea film al seriei! Skyfall este foarte așteptat de fanii lui 007 și nu numai. Filmul va apărea în România pe 26 octombrie și este regizat de Sam Mendes. Pe lângă o nouă Bond-girl, Bérénice Marlohe,  în cast mai apar, printre alții, Ralph Fiennes, Javier Bardem și Judi Dench. Să nu uităm de coloana sonoră, care este realizată de Adele.

2.Argo 

Despre cel mai nou film al lui Ben Affleck se poate spune doar că este cel mai apreciat de critici și că se anunță un major competitor pentru Oscar. Distribuția filmului seamănă cu o petrecere privată de la Hollywood: Ben Affleck, Bryan Cranston, Alan Arkin, John Goodman, Chris Messina, Rory Cochrane, Clea DuVall, Tate Donovan, Victor Garber, Kyle Chandler și lista poate continua. Filmul va avea premiera pe 9 noiembrie la noi în țară.

3. Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2)

Seria Twilight se apropie de final! Ultima adaptare a romanelor de succes ale lui Stephenie Meyer va putea fi văzută pe marile ecrane din România de pe 16 noiembrie. Și acum tot Bella și luptele dintre vampiri și vârcolaci sunt în prim plan, Kristen Stewart, Robert Pattinson fac încă parte din cast, așa că sunt șanse ca acesta să fie cel mai văzut film din serie.

4. Hobbitul: O călătorie neaşteptată (The Hobbit: An Unexpected Journey)

Un Hobbit curios, Bilbo Baggins, pleacă într-o aventură cu un grup de pitici pentru a recupera o comoară furată în trecut de dragonul Smaug. Restul e doar magie, ca doar e același genial regizor Peter Jackson. Distribuția a suferit însă câteva modificări și vor apărea nume noi ca: Martin Freeman și Benedict Cumberbatch. Nu vă speriați, deoarece Elijah Wood, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian McKellen, Andy Serkis și Orlando Bloom vor fi și ei printre cei care dau viață personajelor mult iubite. Premieră pe 14 decembrie.

5. Mizerabilii (Les Misérables)

Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried și Sacha Baron Cohen. Nu v-a cucerit doar cast-ul? Atunci mai spunem că noua adaptare a romanului lui Victor Hugo se anunță a fi o dramă cu multe Oscaruri, mai ales că regizor este Tom Hooper, care a luat o statuetă pentru cel mai bun regizor cu Discursul Regelui în 2010.  Les Misérables va putea fi văzut în premieră pe 21 decembrie.

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to TOP 5 FILME pentru finalul anului

  1. Pingback: ARGO - favoritul la Oscar este de astăzi în cinematografe! | Stiri Tesmedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *