Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
The lucky loser >> HĂNESCU îl înlocuieşte pe marele FEDERER la turneul de la Paris!

The lucky loser >> HĂNESCU îl înlocuieşte pe marele FEDERER la turneul de la Paris!

Victor Hănescu începe să se obişnuiască cu statutul de lucky loser. După ce a intrat pe tabloul principal la Basel deşi pierduse în calificări, situaţia s-a repetat şi la Paris. 

Dacă la Basel a beneficiat de retragerea francezului Chardy, acum Hănescu i-a luat locul pe tabloul principal de la BNP Paribas Masters, chiar liderului mondial Roger Federer. Elveţianul s-a retras aseară târziu după lunga finală de la Basel, pierdută în faţa lui Del Potro.

Hănescu pierduse în calificări, scor 6-4, 6-7(5), 4-6, în faţa columbianului Alejandro Falla. Spre deosebire de acesta, care s-a calificat în turul întâi, Victor va evolua direct în turul al doilea, unde trebuia să evolueze Federer!

Aşadar, Victor va avea şi o zi de pauză în plus şi va juca mâine cu câştigătorul meciului Marcos Bagdathis – Gilles Simon, programat astăzi.

 

Federer e obosit: “E pur şi simplu prea mult”

Numărul 1 mondial a decis să nu joace la Paris, păstrându-şi forţele pentru Turneul Campionilor de la Londra de săptămâna viitoare.

“E prea mult. Am mici accidentări şi nu vreau să risc participarea mea la Londra. Sunt dezamăgit, am jucat extraordinar anul trecut la Paris şi sunt trist că nu îmi pot apăra titlul”, a declarat Federer.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *