Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Televizoarele cu rezoluție 4K se vor numi UltraHD

Televizoarele cu rezoluție 4K se vor numi UltraHD

Asociația Consumatorilor de Electronice, ACE, a anunțat noua rezoluție a televizorului: Ultra HD, care inițial a fost denumită QuadHD. Numele îl vor purta televizoarele care au cel puțin opt milioane de pixeli activi pe o rezoluție de minim 3840 pe orizontală și 2160 pe verticală. De asemenea, display-urile Ultra HD trebuie să furnizeze un aspect 16:9 sau mai mare, au mai spus cei de la ACE.

Ultra HD este următorul pas firesc în ceea ce privește tehnologia ecranului, oferind consumatorilor o experiență vizuală captivantă ci un nivel al imaginii de-a dreptul remarcabil. Această terminologie nouă și aceste attribute recomandate vor ajuta utilizatorii să găsească televizorul pe care îl caută și care le va satisface toate nevoile. Eticheta UltraHD reprezintă rezultatul unei recomandări ale formațiunii Working Group “4K”, care a fost formată de către ACE la începutul acestui an, a declarat Gary Shapiro, președinte și C.E.O. ACE.

Din păcate, nu au fost oferite detalii cu privire la dezvoltarea dispozitivelor de tip UltraHD pe piața comercială. Să sperăm că nu vom întâmpina aceleași probleme ca atunci când au fost introduși termenii HD ready și HD capable, full HD, 1080p, 1080i, 768p și 720p. Denumiri care au indus în eroare consumatorii și care au pus în mari dificultăți vânzătorii din magazinele de elctronice.

Citește și Tastatura de buzunar de la FAVI se conectează prin Bluetooth

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *