Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Telefonul Samsung Galaxy Music va fi lansat în octombrie - VEZI FOTO

Telefonul Samsung Galaxy Music va fi lansat în octombrie – VEZI FOTO

În urmă cu puțin timp în urmă, cei de la Samsung au lansat o listă de dispozitive care vor fi upgradate cu Android 4.1 “Jelly Bean”. Pe listă se numără și produsul Samsung Galaxy Music, care s-a presupus a fi un player multimedia. Dar niște imagini apărute recent arată că este vorba, de fapt, de un telefon care se axează pe muzică.

Telekom Presse susține că device-ul va avea câte un difuzor la fiecare capăt și un ecran LCD 320 x 240, care măsoară 3 inch. La baza acestui nou telefon va sta un procesor de 850 MHz ARM Cortex A9-based SoC și 512 memorie RAM. Memoria internă va cuprinde 8 GB, în timp ce un slot pentru microSD poate să sporească spațiul de stocare pentru muzica dumneavoastră cu până la 32 GB.

În ceea ce privește muzica, Samsung Galaxy Music va avea un buton pentru deschiderea aplicației de muzică și încă unul pentru radio FM, RDS și antene integrate. Alte caracteristici ale telefonului: tehnologia Sound Alive, SRS, Samsung Music Hub features, o cameră de 3 megapixeli, conectivitate Wi-Fi, 802,11  b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS și multe altele.

Detaliile au apărut înainte de debutul oficial Galaxy Music la Frankfurt, în Germania, din data de 11 octombrie. Compania se gândește să lanseze două versiuni ale modelului: Samsung Galaxy Music și Samsung Galaxy Music DUOS (dual-SIM). Ambele variante vor avea Android 4.0, urmând să primească update-ul cu Jelly Bean, ulterior.

Nu se știe în acest moment cu ce preț va fi lansat produsul, dar vă vom ține la curent în zilele care urmează.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *