Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Sonic & All Stars Racing: Transformed vine în noiembrie

Sonic & All Stars Racing: Transformed vine în noiembrie

Sonic & All Stars Racing: Transformed pentru PS3, Xbox 360 se va lansa în 16 noimebrie, iar versiunea pentru Wii U va ajunge pe rafturile magazinelor pe 30 noimebrie, adică în aceeași zi cu lansarea oficială a acestei console. Producătorii acestui joc nu au anunțat încă data de lansare a versiunii pentru PC, PS Vita și Nintendo 3DS.

Sonic și toate personajele faimoase All-Stars se aliniază la start în noul joc video Sonic & All Stars Racing: Transformed de la SEGA, pentru a se lansa în cursa pentru locul întâi. Concurează pe pământ, pe apă și în aer în vehicule incredibile, care se pot transforma din mașini în bărci și avioane, în mijlocul cursei.


Demonstrează că ai abilități de pilot de curse prin manevre spectaculoase, rotiri, drifting și boost, pe care va trebui să le stăpânești pentru a-ți depăși adversarii.
Ai la dispoziție și o serie de arme spectaculoase, pe care va trebui să le folosești cu atenție. Însă abilitatea supremă este manevra All-Star, unică pentru fiecare personaj, care îți poate oferi avantajul decisiv pentru a câștiga cursa.


Caracteristici principale:

  • Vehicule care se transformă complet, din mașină în avion și în barcă, în mijlocul cursei;
  • Peste 20 de personaje legendare All-Stars, fiecare cu propriul vehicul care se transformă;
  • Peste 25 de trasee și arene, pentru curse pe pământ, pe apă și în aer;
  • Dezlănțuie arme ingenioase și manevra specială All-Star a personajului tău pentru a ieşi învingător.
  • Multiplayer: Intră în cursă cu până la 10 alți jucători, online, sau joacă alături de trei prieteni în split screen, pe același ecran.

EDIȚIA LIMITATĂ Sonic & All Stars Racing – Transformed va fi disponibilă doar la lansare, îți oferă următoarele bonus-uri:
– EXCLUSIV: traseul Outrun Beach + Challenges & Time Trials – Traseul The Outrun este deblocat și poate fi jucat în modurile Challenge și Time Trial.
– EXCLUSIV: Metal Sonic & Vehicul care se transformă + Metal Sonic Mod Pack – Personaj și vehicul EXCLUSIV Metal Sonic, cu un stat mod specific creat pentru acel personaj
– EXCLUSIV: Stickere pentru profilul (license) din joc – Aceste stickere exclusive apar în profilul tău din SART. Aceste stickere sunt utilizate ca medalii primite în joc pentru performanțe extraordinare, și sunt văzute de alți jucători în clasamentele online și în lobby-uri.

Citește mai multe pe Blog.Likeit.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *