Şocant ! Femeile nu mai merg la toaletă…

Conform unui studiu al revistei japoneze SPA, noua tendinţă din Japonia este aceea ca femeile să poarte scutece absorbante.Din cauza volumului mare de muncă la care sunt supuse, niponele nu mai au timp de ele, la modul grosolan.

 

 

 

Tot în revista mai sus amintită este prezentat un interviu cu o femeie care lucrează ca agent imobiliar, în vârstă de 25 de ani, ce susţine că pentru a câştiga timp preţios, de aproape 6 luni, poartă zilnic scutece absorbante şi nu mai merge la toaletă în timpul zilei… cu alte cuvinte face pe ea, de lene sau de ocupată ce este… Am avut dreptate? Şocant ?

 

 

O altă grozăvie tipic japoneză este site-ul Bebigyaru unde bărbaţii se pot uita la fotografii cu femei care poartă dezgustătorul accesoriu.

 

 

 

Deja în magazine, la raioanele de absorbante se pot găsi scutecele pentru adulţi.

 

 

 

Tot mai multe studii de pe meleagurile Japoniei arată că femeile uită cu desăvârşire de cele mai elementare obiceiuri.Printre ele se număra curăţenia în camerele unde locuiesc. Cât despre o minimă epilare nici nu mai este vorba.

 

 

 

Scutecele deja se poartă, a mai rămas promovarea pastilelor nutritive şi gata, oamenii nu o să mai fie „nevoiţi” să îşi întrerupă munca pentru nimic…

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *