Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Sharp începe producția de ecrane de 5 inch 1080p

Sharp începe producția de ecrane de 5 inch 1080p

Compania Sharp a început producția la scară largă a unui nou display de 5 inch 1080p pentru smartphone-uri. Firma a anunțat că producția datează încă din luna spetembrie și că va ridica ritmul acesteia pe parcursul acestei luni.

În plus față de o densitate a pixelilor de 443ppi, noul ecran va avea un nou „design de pixel”, dar informațiile referitoare la acesta nu au fost date publicității. Totuși, știm faptul că display-ul va fi de 1,3 ori mai dens decât display-ul de 4,3 inch 720p de la Sharp.

În timp ce mai multe companii doar au probat în trecut ecranele de 5 inch, cel al lui Sharp va fi primul care va intra în etapele complete de producție.

În continuare curg zvonuri cum că cei de la HTC vor scoate și eu un dispozitiv asemănător, dar până acum, singurul smartphone cu rezoluție 1080p este Oppo Finder 5. De asemenea, există speculații care spun că noul smartphone Samsung Galaxy va avea un ecran de 5 inch, în timp ce al actualului model, S3, măsoară 4,8.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *