Serie de fotografii cu iPad Mini. Dată de lansare posibilă – VEZI FOTO

Se pare că mult-așteptatul iPad Mini a fost descoperit în întregime datorită unui set de fotografii, dintre cele mai bune apărute până acum pe internet. Un cercetător al site-ului 9to5mac.com a făcut publice imaginile pe pagina sa de Twitter, ceea ce a dus la un val de entuziasm în rândul pasionaților de Apple.

Imaginile arată un dispozitiv care este semnificativ mai mic decât tableta iPad. Potrivit zvonurilor, va avea un display LCD de 7,85 inch, făcându-l astfel rival cu tableta Google Nexus 7 și cu Kindle Fire.

De asemenea, pe imagini putem observa că iPad mini va folosi noul conector pe care îl folosește și iPhone 5. Circulă zvonuri cum că Apple a delegat  furnizorii din China pentru a fabrica 10 milioane de unități, compania fiind foarte încrezătoare în produsul lor, chiar dacă pe piață concurența e acerbă.

Insiderii spun că iPad Mini va fi anunțat în data de 17 octombrie, câteva zile mai târziu după ce va fi lansat produsul celor de la Amazon, Kindle Fire și al celor de la Microsoft, Surface. Mini tableta de la Apple va fi pusă în vânzare pe data de 2 noiembrie. Deocamdată, Apple nu a confirmat oficial niciunul dintre rapoartele apărute până în momentul de față.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *