Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Scoţienii trimit iPad-ul înapoi în Epoca de Aur – click

Scoţienii trimit iPad-ul înapoi în Epoca de Aur

Nici nu o să vă vină să credeţi unde poate ajunge imaginaţia unor tineri studenţi.
În cadrul Colegiului de Artă din Edinburgh, Scoţia, tinerii lucrează din răsputeri pentru definitivarea unui dispozitiv “revoluţionar” – iTypewritter !
Acesta se va ataşa cu uşurinţă iPad-ului şi va funcţiona în mare parte prin atingerea mecanică a ecranului, nu direct cu degetul, ci prin intermediul unei “tastaturi” asemănătoare cu cea de maşină de scris.

 

 

 

“Oamenii se pot bucura în acelaşi timp de clasica dactilografiere şi de cea mai nouă tehnologie. Dispozitivul poate fi de ajutor oamenilor mai în vârstă care nu au folosit niciodată vreun computer sau iPad şi care nu sunt familiarizaţi cu tehnologia touchscreen. Ei îşi pot achiziţiona un iPad pentru a fi în pas cu moda, iar iTypewriter îi va ajuta să îl folosească fără prea mari greutăţi.”

 

 

Proiectul nu este aproape de final, dar se lucrează din greu pentru definitivarea lui. Având în vedere febra produselor şi accesoriilor Apple el s-ar putea bucura de un real succes!

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *