Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Samsung lansează telefonul perfect

Samsung lansează telefonul perfect?

Samsung a trimis invitații presei de specialitate pentru un eveniment ce va avea loc în data de 11 octombrie. Unele surse speculează că Samsung intenționează să lanseze o versiune mai mică a lui Galaxy S III.

Invitațiile la eveniment primite de către jurnalişti, nu dezvăluie exact despre ce este vorba. Conţin însă sloganul (în limba germană) “Atât de mare poate fi mic. Și atât de mic poate fi mare. ”
Pe spatele invitației găsim un mare logo cu un “S” , ce este un alt indiciu că invitaţia este legată de linia Galaxy Samsung S.
O versiune mai mică a lui Galaxy S III pare a fi o propunere foarte interesantă, în timp ce puternicul Samsung Galaxy S III este imens (ecranul are 4.8 inci) şi nu se potrivește bine în mâinile sau buzunarele tuturor. Cele mai mari plângeri ale utilizatorilor de Galaxy S III nu au fost din punct de vedere tehnic (cum este în cazul produselor Apple) ci din cauza mărimii telefonului.
O variantă „mini” a aparatului poate fi un concurent direct sau imbatabil pentru controversatul şi pretenţiosul Apple iPhone 5.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *