Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Samsung își cere drepturile pentru iPhone 5

Samsung își cere drepturile pentru iPhone 5

Samsung a intentat un proiect împotriva celor de la Apple susținând că noul model de iPhone 5 încalcă brevetele de invenție.

Compania sud-coreeană a spus într-un comunicat: “nu avem de ales decât să luăm măsurile necesare pentru a putea proteja inovațiile noastre și drepturile de proprietate intelectuală.” Procesul este așteptat să înceapă în decursul anului 2014. Samsung a început ancheta, imediat ce modelul iPhone 5 s-a lansat în data de 21 septembrie. Între timp, rapoarte ale brevetelor FOSS spun că firma a solicitat Curții să adauge iPhone 5 procesului care se află deja în curs de desfășurare în Statele Unite ale Americii între cele două mari companii. Samsung spune că aparatul încalcă un total de șase brevet de utilitate.

 Documentele de la tribunal spun că Samsung acuză Apple pentru că modelul recent lansat, iPhone 5 se bazează pe aceeași funcționalitate ca și celelalte modele, care sunt și ele implicate în procesele din SUA.

Citește mai mult pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *