Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
ROMÂNIA - OLANDA 1-4 și „tricolorii„ pierd primul loc!

ROMÂNIA – OLANDA 1-4 și „tricolorii” pierd primul loc!

 Cele 3 puncte de la Istanbul au oferit „tricolorilor” încredere înaintea partidei cu Olanda de pe Național Arena.

Peste 53.000 de oameni au venit să vadă naționala lui Pițurcă la treabă în cel mai important meci al ei.

Partida a început promițător cu o execuție în bară a lui Torje dintr-o lovitură liberă. România nu părea deloc intimidată de adversar.

Olanda însă e una dintre cele bune naționale de fotbal așa că s-a trezit parcă după acea bară. 0-1 după un corner la care Tătărușanu a respins doar până la Lens, poziționat perfect la marginea careului. Mingea a atins bara și Tamaș, prins un pic pe picior greșit, nu a mai avut ce să facă.

0-1. Nimic imposibil încă.

0-2. Gluma se îngroașă. B.M. Indi profită de marcajul larg al lui Goian și Raț și marchează cu latul ca la antrenament.

Fanii sunt încă încrezători. Orice e posibil. Marica aduce visul mai aproape. 1-2 după o fază de atacant veritabil, care i-ar putea schimba statutul de rezervă de la Schalke.

Tamaș nu pare de acord cu scorul. La ultima fază a primei reprize, jucătorul lui WBA face o imprudență în careu și centralul acordă penalty: 1-3, gol  R.v.d. Vaart. Fanii sar ca arși, nemulțumiți de decizia abitrului, însă decizia este una corectă, acoperită de regulament.

Pauză.

Jucătorii lui Piți vor mai mult, dar atacă sporadic. Vin și schimbările de ambele părți. România ratează câteva șanse.

Popa intră în careu și…penalty? NU! O fază mult mai clară decât cea din prima repriză de la Tamaș, dar C. Thomson‎ nu tratează cu aceeași măsură.

Finalul se apropie. 1-4, gol R.v. Persie! După o acțiune din flancul stâng al apărării noastre R.v. Persie transformă pasa lui Narsingh. Flancurile apărării ne-au trădat. Tamaș și Raț au evoluat slab.

România – Olanda 1-4. Am revenit cu picioarele pe pământ. Locul 2 pare totuși varianta cea mai potrivită.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *