Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Ponta a tăiat și din banii pentru Straja

Ponta a tăiat și din banii pentru Straja

Proiectul de dezvoltare a turismului din Straja a rămas fără două milioane de lei în urma tăierilor hotărâte de Guvernul Ponta.

Dorin Gligor, președintele PDL Hunedoara, atrage atenția că oprirea proiectelor importante este periculoasă, întrucât duce la scăderea economică a zonei.

”Strict legat de domeniile schiabile Parâng, Straja, Vulcan, am spus încă de la început că este absolut necesar ca activitatea de turism în Valea Jiului să devină o alternativă viabilă. Dacă se taie din fondurile necesare pentru investițiile în turism, totul nu este nimic altceva decât o risipă financiară, mai ales dacă proiectele nu se finalizează”, spune Dorin Gligor.

Mai mult, liderul democrat liberalilor hunedoreni consideră că România nu se află în situația de a-și permite oprirea investițiilor.

”România, în momentul de față, nu-și permite nerealizarea unui circuit turistic integrat, dar, dacă se va întâmpla, nu mă mai miră nimic. Avem o responsabilitate față de oameni, față de Uniunea Europeană, iar aceste investiții au fost garanții că noi nu doar vorbim. Iar pe o scară de la 1 la 10, Valea Jiului primește 10 la necesitatea dezvoltării turismului”, mai spune Dorin Gligor.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to Ponta a tăiat și din banii pentru Straja

  1. Au tăiat de peste tot ca să-și asigure bani de campanie și măsuri populiste, astea primează întotdeauna! Numai că stoparea investițiilor are efect de bumerang. Tot ce-a făcut guvernul Ponta sau mai bine zis ce n-a făcut a dus la o nouă criză economică din care nu știu cum vom mai ieși… asta chiar în momentul în care eram pe cale să ieșim din criza europeană. Dacă crizele astea sunt invenții așa cum se spune, ele sunt invențiile bancherilor și ale politicienilor. Trebuie puși la zid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *