Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
"O săptămână la Munte" cu o reducere de până la 70%

“O săptămână la Munte” cu o reducere de până la 70%

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat programul “O săptămână la munte” pentru perioada octombrie – decembrie 2012.

Românii se pot bucura de un sejur de 5 nopţi pentru care vor plăti sume cuprinse între 158 lei şi 358 lei.

 

 

Datorită succesului înregistrat în ediţiile anterioare cu programul “O saptmana la munte”, FPTR în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) continua această initiava şi în perioada 14 octombrie – 21 decembrie 2012.

Turiştii care se vor înscrie în program vor beneficia de tarife reduse cu 60-70% mai mici decât cele din perioada verii.

Astfel, doritorii vor plăti, pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi:

158 lei pentru cazare la hotel, vilă-cabană de 2 stele

258 lei, pentru cazare la hotel, vilă-cabană de 3 stele

358 lei pentru cazare la hotel, vilă de 4 stele.

Tarifele sunt pentru o persoană şi nu includ servicii de masă. Pentru a beneficia de această ofertă, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopţi, de duminică până vineri.

Solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor. Până în prezent, prin acest program au fost puse la dispoziţie aproape 500 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele nouă serii circa 4.500 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte cu tarife avantajoase.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *