Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
NOVAK DJOKOVIC este ÎMPĂRATUL ASIEI! Si-a luat revanşa în faţa lui Murray şi a câştigat şi la Shanghai!

NOVAK DJOKOVIC este ÎMPĂRATUL ASIEI! Si-a luat revanşa în faţa lui Murray şi a câştigat şi la Shanghai!

Djokovic a dominat aşa-numita perioadă “Asian swing” din calendarul ATP. El şi-a adjudecat duminică titlul la Shanghai, după ce câştigase cu o săptămână înainte şi turneul ATP 500 de la Beijing.

În finala de la “Shanghai Rolex Masters”, Djokovic şi-a luat revanşa în faţa scoţianului Andy Murray, cel care îl învinsese în finala de la US Open. “Nole” l-a învins pe britanic cu  5-7, 7-6(11), 6-3, într-un meci maraton ce a durat 3 ore şi 20 de minute. Victoria lui Djokovic este cu atât mai preţioasă pentru sârb cu cât a salvat nu mai puţin de 5 mingi de meci în setul al doilea!

Cele 1000 de puncte pe care Djokovic le primeşte în clasamentul ATP îl apropie la o distanţă infimă de numărul 1 mondial, elveţianul Roger Federer.  Din sezonul competiţional au mai rămas 3 turnee la care cei doi vor evolua (Basel, Paris şi Turneul Campionilor de la Londra), turnee ce vor face diferenţa la finalul anului.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *