Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Nomad 17, noul laptop destinat gamerilor - VEZI FOTO

Nomad 17, noul laptop destinat gamerilor – VEZI FOTO

Putem spune mai mult ca sigur, că celor de la Maingear le place la nebunie să anunțe pe toată lumea de noi produse de înaltă calitate. Ultima ofertă este Nomad 17. După cum sugerează și numele, este vorba despre un notebook care se adresează în mod special gamerilor înrăiți.

Nomad 17 va conține un procesor din cea de-a treia generație Intel Core i7 de până la 3.8 GHz și suportă până la 32 GB de memorie RAM și o varietate de configurații ale hard-drive-ului. Mai mult, noul notebook vine în plus cu șase modele, la alegere, colorate manual,  pentru înfățișarea laptopului.

În ceea ce privește celelalte specificații, ne putem aștepta la o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 675M sau NVIDIA GeForce GTX 680M, un ecran cu o rezoluție de 1920 x 1080, un drive combo Blue-Ray optical, b/g/n wireless, USB 2/3, intrare DVI-I, intrare HDMI și porturi Fire Wire.

Cu siguranță este un produs pe care nu trebuie să îl ratați. Ceea ce mai trebuie precizat, însă, este prețul de 1599 dolari. Atât va costa noul laptop Maingear Nomad 17 destinat gamerilor înrăiți din toată lumea.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *