Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
NBA is underway! Ai ultimele ştiri la startul sezonului AICI

NBA is underway! Ai ultimele ştiri la startul sezonului AICI

După o vară agitată, în care multe nume mari din NBA şi-au găsit case noi pe teritoriul Americii, mingea de baschet va fi aruncată pentru prima dată oficial în acest sezon, în Cleveland. Iată ultimele ştiri:

Los Angeles Lakers – După transferurile lui Dwight Howard şi Steve Nash în această vară, se aştepta ca Lakers să fie o echipă dominantă încă din meciurile de pregătire. Totuşi, absenţele lui Howard şi Bryant din mai multe meciuri de pregătire au făcut ca multipla campioana NBA să termine fără victorie perioada de pregătire cu 8 înfrângeri din 8 meciuri! Kobe încă resimte accidentarea de la picior şi nu se ştie dacă va juca astăzi, când Lakers primesc vizita celor de la Dallas Mavericks în primul meci al sezonului.

San Antonio Spurs – puternica echipă din conferinţa de vest va începe sezonul fără starul argentinian Manu Ginobili, care are o accidentare la spate. Ginobili va lipsi miercuri împotriva lui New Orleans Hornets, dar ar putea juca în meciul de joi cu Oklahoma City Thunder. Anul trecut, San Antonio a fost cea mai bună echipă din conferinţa de vest, dar a pierdut în playoff cu cei de la Oklahoma City.

Oklahoma City Thunder– după şocul suferit sâmbătă seară când James Harden a fost transferat la Huston, Kevin Durant şi Russell Wesbrook vor încerca să strângă echipa în jurul lor pentru debutul sezonului de la San Antonio de joi noapte.  În cazul lor, întrebarea este dacă se mai pot bate la titlu fără cel mai bun “al 6-lea om” din sezonul trecut.

Miami Heat – Cu Dwyane Wade sănătos, LeBron James în vârful carierei şi cu Chris Bosh în formă foarte bună în meciurile de pregătire, Miami par condamnaţi să câştige un nou titlu. Transferurile Ray Allen şi Rashard Lewis nu vor micşora şansele unui nou “championship” în Florida, dimpotrivă.

Boston Celtics– După ce Miami i-a bătut în playoff şi l-a convins şi pe Ray Allen să plece de la Boston, cei de la Celtics, asemenea unui câine rănit, îşi doresc răzbunarea.  Echipa arată altfel în acest sezon: Jason Terry, Courtney Lee, Leandro Barbosa sau Jason Colllins au fost aduşi pentru a îî ajuta pe Pierce,Garnett şi Rondo, parcă, special pentru o nouă confruntare cu cei de la Heat în playoff.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *