Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Miami Heat a învins pe Boston Celtics în primul meci din noul sezon NBA

Miami Heat a învins pe Boston Celtics în primul meci din noul sezon NBA

Campioana NBA en-titre,Miami Heat, a învins azi-noapte pe Boston Celtics, scor 120-107, în reeditarea finalei conferinţei de est din playoff-ul sezonului trecut.

Cel mai bun jucător al echipei din Florida a fost nimeni altul decât LeBron James, MVP-ul sezonului trecut al NBA, care a marcat 26 de puncte şi a avut 10 recuperări. Interesant este că LeBron a fost cel mai bun deşi nu a jucat în sfertul al 4-lea. El a rămas la vestiare după sfertul al 3-lea acuzând crampe.

Intrat pe parcurs la cei de la Heat, Ray Allen a avut o evoluţie bună în faţa fostei sale echipe.  Întrebat în timpul meciului de un reporter ce a învăţat din atâţia ani în care l-a antrenat pe Ray Allen, antrenorul lui Boston, Doc Rivers a răspuns:  “Am învăţat că nu trebuie să-l laşi să arunce de la 3 puncte din colţurile terenului şi noi exact asta facem” :)

Iată rezultatele înregistrate aseară:

Boston Celtics 107 – 120 Miami Heat

Washington Wizards 84 – 94 Cleveland Cavaliers

Dallas Mavericks 99 – 91 Los Angeles Lakers

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *