Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Logiteh lanseaza Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logiteh lansează Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech a lansat o tastatură compatibilă cu dispozitivele Windows, iOS și Android, Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810. Dotat cu un layout conceput pentru Windows 8, tastatura reîncărcabilă utilizează conectivitatea Bluetooth pentru a se conecta cu până la trei dispozitive simultan. Tastatura se poate conecta la PC, tabletă și smartphone și poți comuta ușor între acestea, doar prin apăsarea unui buton.

“Utilizatorii folosesc mai mult de un dispozitiv de-a lungul unei zile și dorim să le înlesnim tranziția între ecrane cu ajutorul tastaturii Logitech Bluetooth Illuminated,” a precizat Mike Culver, vice președinte de brand development în cadrul Logitech. “Tastatura combină funcționalitatea și design-ul de care utilizatorii se bucură atunci când conectează mai multe dispozitive simultan.”

Tastatura subțire este o companie bună pentru dispozitivele la care se conectează datorită aluminiului șlefuit și liniilor atractive, fie că lucrezi pe un PC Windows 8, iPad sau telefon Android.
Pentru a spori uzabilitatea tastaturii în condiții de iluminare slabă sau de noapte, iluminarea ce se ajustează automat asigură că tastele gravate cu laser sunt mereu luminoase și lizibile.


Tastatura detectează mișcarea pentru a se lumina atunci când mâinile se apropie de taste, se sting sau se luminează automat în funcție de cantitatea de lumină din cameră.
Tastatura se încarcă prin USB și are o autonomie de 10 zile cu bateria încărcată complet. Datorită cablului USB ușor de folosit, poți folosi tastatura în timp ce aceasta se încarcă. Tastatura dispune de un buton On/Off , iar indicatorul luminos indică nivelul de descărcare al bateriei. Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 dispune de taste specifice pentru navigarea ușoară prin sistemul de operare Windows 8, dispoinibil la sfârșitul acestei luni. De exemplu, tasta de start a Windows 8 oferă o modalitate ușoară pentru a te întoarce la ecranul de start, în timp ce tasta de schimb între aplicații îți permite să comuți rapid între aplicațiile deschise.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 va fi disponibilă în luna noiembrie la un preț recomandat de 99,99 Euro.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *