Kickstarter lansează gamepad-ul breloc pentru o experiență unică – VEZI VIDEO

Odată ce piața jocurilor pe telefonul mobil a crescut considerabil, mulți designeri speră ca și gamepad-urile să devină din ce în ce mai populare. Așadar, producătorii vor să scoată pe piață un număr mare de controllere, sperând să ofere utilizatorilor experiențe de neuitat. Cei de la Kickstarter au creat foarte multe, dar cel mai bun exemplu este iMpulse Controller.

În timp ce majoritatea dispozitivelor speră să apropie jocurile pe telefonul mobil de cele pe console, iMpulse se concentrează mai mult pe portabilitate și confort. Gamepad-ul de buzunar are un design minimalist cu un singur thumbpad direcțional și cinci butoane de gaming. Device-ul pe bază de bluetooth poate fi folosit atât de stângaci cât și de dreptaci, schimbând thumbpad-ul pe stânga sau dreapta.


În plus, controller-ul iMpulse se poate atașa cheilor dumneavoastră, funcționând ca o telecomandă de la distanță pentru gadget-ul mobil de care dispuneți sau ca un key-finder. Folosind o aplicație de pe telefonul mobil, el bipăie atunci când nu vă găsiți cheile.

Așadar, dispozitivul celor de la Kickstarter este conceput pentru a suporta sute de jocuri pe telefonul mobil atât pe platformele Android și iOS, iar creatorii oferă, de asemenea, un kit, care pe viitor va aduce mai multe aplicații folositoare.

Prețul pentru gamepad-ul iMpulse este de 30 de dolari, iar pentru încă 10 dolari puteți primi un cablu de încărcare și un tricou. De asemenea, mai există o versiune de metal care costă 55 de dolari.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau chiar aici.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *