Jack Bauer (24) face prăjiturele și detonează mașini – VEZI DE CE

Reclamele și campaniile publicitare devin din ce în ce mai inovative (în anumite cazuri putem spune chiar agresive, dacă ne gândim doar la modul în care a fost promovat cel mai nou joc din seria Resident Evil 6). Dacă ieri vorbeam despre strategia celor de la Gearbox Software care au hotărât că ȘOCANT este cuvântul de ordine dacă vrei să promovezi un joc cu zombie, astăzi vom afla cum au gândit cei de la Acer reclama pentru cel mai nou produs al lor, ultrabook-ul Aspire S5.

Compania nu a apelat la nicio măcelărie pentru a-și promova produsul, însă tot în zona culinaro-explozivă a plasat acțiunea din spotul publicitar. Trebuie spus, desigur, că eroul din spot nu este deloc un necunoscut, este vorba despre personajul principal din serialul de super-succes 24: Jack Bauer pe care îl interpretează Kiefer Sutherland.

Evident că dacă pui în prim plan un Jack Bauer nervos – acesta poate vinde aproape orice, indiferent de acțiunile personajului.

Acer a ales însă, pentru spotul publicitar un Jack Bauer obsedat de prăjiturele. Eroul va face ORICE pentru a pune mâna pe o rețetă de prăjiturele și, mai mult, va încerca să dea o viziune nouă conceptului de prăjiturele.

Mai jos aveți clipul publicitar, care cu siguranță și-a atins scopul, deși nu prea văd legătura dintre prăjiturele și un ultrabook.

Citește mai multe știri pe blog.likeit.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to Jack Bauer (24) face prăjiturele și detonează mașini – VEZI DE CE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *