Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Jacheta Facebook te îmbrățișează în mod real când primești like-uri - VEZI VIDEO

Jacheta Facebook te îmbrățișează în mod real când primești like-uri – VEZI VIDEO

Dacă vreodată ați simțit că un simplu Like pe Facebook nu e suficient pentru voi, puteți acum să simțiți o îmbrățișare reală atunci când cineva face o astfel de apreciere pe rețeaua de socializare și asta, grație unui designer american.

Melissa Chow, studentă la Massachusetts Institute of Technology, a creat jacheta ‘Like-A-Hug’, care te îmbrățișează de fiecare dată când primești un like. Creatoarea curioasei piese de îmbrăcăminte spune că astfel distanțele dispar, iar cei care au nevoie de afecțiune, chiar dacă sunt departe de cei dragi, le vor simți îmbrățișările cât se poate de real.

Vesta se va umfla atunci când un prieten va da Like pe o fotografie, video sau status. De asemenea, dacă cel care a dat like poartă o vestă similară, va putea primi imediat o îmbrățișare de la cel căruia i-a dat like.

Facebook a dat publicității recent câteva dintre cifrele care se înregistrează pe rețeaua de socializare. Una dintre ele arată că utilizatorii Facebook au paăsat butonul like, de la înființarea rețelei de 1,13 trilioane de ori.

Citește și Placa video Asus HD7870, ideală pentru gaming, pe Likeit.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *