Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
GANGNAM STYLE - dansul ridicol cu peste 470 MILIOANE de vizualizări

GANGNAM STYLE – dansul ridicol cu peste 470 MILIOANE de vizualizări – VIDEO

Acest lucru aduce după sine o serie de avantaje pentru Coreea de Sud, reuşeşte chiar să sporească reputaţia brandurilor sud-coreene.

Deşi clipul nu este nici pe departe o strategie de rebranding naţional, “este de-a dreptul folositor”, a declarat Ma Young-sam, reprezentantul Ministerului coreean de Externe, pentru Washington Post.

Un exemplu clar este competiţia dintre cei doi coloşi de pe piaţa smartphone-urilor : Apple si Samsung. La numai trei luni de la apariţia melodiei pe Youtube,  compania Samsung a vândut aproape 20 de milioane de telefoane Galaxy SIII.

Altă companie, care a beneficiat masiv de pe urma videoclipului “Gangnam style” este principalul producător sud-coreean de cosmetice, Amore Pacific, care şi-a dublat vânzările în cazul produselor marcate “Made în Koreea”.

Pe lângă beneficiile aduse Coreei de Sud, videoclipul “Gangnam style” a devenit viral aproape imediat după postare. Videoclipul nu este chiar atât de ieşit din comun, nici lipsit de stil. El  poate fii doar o combinaţie perfectă între ridicol şi parodie. Pe mine chiar mă duce cu gândul la un fel de “dansul pinguinului” în varianta coreeană.

urmăriti videoclipul:

În Seul, Coreea, cântăreţul a strâns peste 80.000 de oameni la concert.

Se pare că artistul s-a hotărât să scoată următorul single în limba engleză, însă, după un asemenea succes, presiunea este una foarte mare asupra sa, declară Psy.

 

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to GANGNAM STYLE – dansul ridicol cu peste 470 MILIOANE de vizualizări – VIDEO

  1. Dansul nu e deloc ridicol ! Ridicole sunt Lambada…Macarena si muulte altele…Oppa PSY face un misto crunt la adresa unui mod de viata specific nu doar exclusivistului Gangnam ci si multor alte zone de pe acest glob…Ridicol e si ca vreau sa scriu un comentariu dar site-ul vostru se bataie sus-jos …de m-a ametit !!! Aduce-ti un coreean destept sa vi-l dreaga …Imi pare rau ca nu pot spune un sincer Gamshamnida autorului…dar parca nici un Ni-Ma …nu ma lasa inima….An nyeong haseyo ! P.S. Printre alte motive ale succesului acestui videoclip : oare cine sunt batraneii care joaca Go …intr-o secventa de numai cateva secunde…dar suficienta pt,. a atrage si ea MILIONANE de vizionari ?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *