Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
FERRARI VA DOMINA lumea Formulei 1! Din 2014, VETTEL vine la italieni!

FERRARI va DOMINA lumea Formulei 1! Din 2014, VETTEL vine la italieni!

Anunţ bombă în Formula 1! Conform jurnaliştilor britanici de la BBC,  campionul mondial en-titre al “Marelui Circ” şi liderul clasamentului în acest sezon, germanul Sebastian Vettel(Red Bull Racing) ar urma să semneze cu Ferrari începând cu sezonul 2014 din Formula 1.  Alonso şi Vettel ar forma cea mai bună echipă posibilă a momentului, cei doi ducând o luptă în doi pentru titlul mondial în acest sezon.

Totuşi, cei de la BBC afirmă că Fernando Alonso nu este de acord cu venirea lui Vettel.  În trecut, din cauza împotrivirii lui Alonso, englezul Lewis Hamilton nu a mai ajuns la Ferrari. Motivul? Relaţia tensionată dintre cei doi din perioada în care erau colegi la Mclaren.

Venirea lui Vettel la Ferrari abia în 2014 ar însemna că Felipe Massa, actualul coleg al lui Alonso de la scuderia italiană, ar putea să continue şi în 2013. Aflat “pe făraş” de la Ferrari în ochii opiniei publice, brazilianul mai poate acum prinde un sezon “în roşu” până la venirea lui Vettel.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *