FEDERER IS BACK! “Voi da TOTUL ca să rămân NUMĂRUL 1!”

Roger Federer, liderul mondial în clasamentul ATP, nu a mai jucat un meci de la US Open, unde fusese înfrânt de cehul Berdych în “sferturi”. De atunci a trecut o lună de zile. Pentru Federer această lună a însemnat o pauză, timp petrecut cu familia, antrenamente şi o ameninţare cu moartea!

“N-am putut să ignor ameninţarea complet. Mi-a luat puţin din concentrarea la antrenamente şi de la lucrurile pe care trebuie să le fac. Am decis în ultimul moment să vin aici în China”, a spus Federer.

Elveţianul va încerca să termine pe locul întâi mondial la finalul anului şi să reziste atacului declanşat de Djokovic, care s-a apropiat foarte mult.  “Va fi foarte greu. Pentru a termina pe primul loc trebuie să am rezultate foarte bune pentru că am multe puncte de apărat”, a mai spus marele campion elveţian.

În turul doi de la “Shanghai Rolex Masters”, Federer îl va întâlni mâine pe jucătorul din Taipei, Yen-Hsun Lu (nr. 62 mondial).

Federer şi Djokovic vor juca în acest final de an la 4 turnee:  Shanghai, Basel, Paris şi turneul campionilor de la Londra.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *