Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
FEDERER IS BACK! "Voi da TOTUL să rămân NUMĂRUL 1!"

FEDERER IS BACK! “Voi da TOTUL ca să rămân NUMĂRUL 1!”

Roger Federer, liderul mondial în clasamentul ATP, nu a mai jucat un meci de la US Open, unde fusese înfrânt de cehul Berdych în “sferturi”. De atunci a trecut o lună de zile. Pentru Federer această lună a însemnat o pauză, timp petrecut cu familia, antrenamente şi o ameninţare cu moartea!

“N-am putut să ignor ameninţarea complet. Mi-a luat puţin din concentrarea la antrenamente şi de la lucrurile pe care trebuie să le fac. Am decis în ultimul moment să vin aici în China”, a spus Federer.

Elveţianul va încerca să termine pe locul întâi mondial la finalul anului şi să reziste atacului declanşat de Djokovic, care s-a apropiat foarte mult.  “Va fi foarte greu. Pentru a termina pe primul loc trebuie să am rezultate foarte bune pentru că am multe puncte de apărat”, a mai spus marele campion elveţian.

În turul doi de la “Shanghai Rolex Masters”, Federer îl va întâlni mâine pe jucătorul din Taipei, Yen-Hsun Lu (nr. 62 mondial).

Federer şi Djokovic vor juca în acest final de an la 4 turnee:  Shanghai, Basel, Paris şi turneul campionilor de la Londra.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *