Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Fanii FIFA 13 se plâng de numeroasele probleme din modul online - VEZI VIDEO

Fanii FIFA 13 se plâng de numeroasele probleme din modul online – VEZI VIDEO

Este cel mai bun și cel mai bine vândut joc de sport din lume pentru PC. Nu mai puțin de 4,5 milioane de copii au fost cumpărate de către fani. Cu toate acestea, în FIFA 13 găsim multe erori. Utilizatorii jocului produs de Electronic Arts au descoperit probleme la modul online. Aceștia discută pe forum-uri. Și aici vorbim de mii de gameri pasionați de jocul de fotbal.

Jucătorii susțin că jocul îngheață când le e lumea mai dragă, bug-urile sunt și ele prezente și există probleme și în ceea ce privește conexiunea. Problema este destul de agravantă, din moment ce, și emisiunea Watchdog, difuzată de canalul BBC a început investigarea sa.

Fanii au semnalat online problemele întâlnite și au mai adăugat și câteva nereguli cu echipele, dar și neconcordanțe cu Punctele FIFA, care permit userilor să le folosească în joc, contra unor sume de bani.

Unul dintre nemulțumiți, un jucător, pe numele său, Rittings, a spus că jocul pur și simplu nu se poate juca în varianta online și că suferă de întreruperi constante.

“Am numărat de câte ori a „căzut” jocul de când am început să îl joc. De cel puțin 30 de ori,” a mai spus Rittings.

“Acesta este jocul care a fost grăbit pentru a fi lansat? Celor de la EA nu le mai pasă dacă jocul are bug-uri sau nu, pentru că oricum îl cumpărăm”, a spus un alt user.

Chiar și așa, reprezentanții EA Sports au refuzat să recunoască prezența bug-urilor și a greșelilor.

“Suntem foarte mulțumiți de entuziasmul incredibil pe care îl au fanii pentru FIFA 13 în primele zile când acesta a devenit disponibil. Noi mereu ascultăm și sfaturile fanilor și încercăm să le facem pe plac, de fiecare dată când avem ocazia. Continuăm să îmbunătățim jocul și încercăm să-l facem cât mai plăcut pentru fanii noștri,” au spus oficialii EA.

Experții în domeniu sunt de părere că multe dintre probleme se datorează popularității FIFA 13.

“Este o afacere mare – au vândut atât de multe exemplare încât numărul de oameni care doresc să joace în același timp a crescut considerabil. Toate acestea pun presiune pe serverele lor, a spus Tom Wiggins, din partea revistei Stuff.

“Atunci când cheltui peste 40 de lire pe un joc, te aștepți să meargă fără probleme, iar pentru FIFA, partea online este una destul de masivă,” a mai adăugat Wiggins.

În ciuda defectelor, data de 30 septembrie 2012 a fost cea mai aglomerată zi pentru gamingul online pentru un singur titlu în toată istoria EA. Compania a spus publicității că 800 de mii de fani au jucat FIFA 13 în același timp.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *