Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Facebook a ajuns la borna UN MILIARD de utilizatori

Facebook a ajuns la borna UN MILIARD de utilizatori

Site-ul de socializare Facebook a depășit un miliard de utilizatori, a declarat fondatorul și CEO-ul Mark Zuckerberg. Cifra menționată se aplică tuturor userilor care sunt activi pe Facebook în fiecare lună.

“Dacă citiți asta, vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit mie și echipei mele, onoarea de a vă servi. Să ajuți un miliard de oameni să se conecteze este pur și simplu uimitor. De departe, pot spune că este cel mai frumos lucru pe care l-am făcut în viața mea”, a declarat Mark.

Facebook are zeci de milioane de conturi false, dar NBC confirmă faptul că nu există boți sau utilizatori falși, ci oameni reali care se loghează la website cel puțin o dată pe lună.

Dacă renumita rețea de socializare ar fi o țară, ea ar fi ca mărime de locuitori a treia din lume. Doar China și India depășesc Facebook, cu 1,34 miliarde de locuitori, respectiv 1,2 miliarde de oameni.

Iată și alte statistici:

  • 1,13 trilion de like-uri
  • 140,3 miliarde de conexiuni ale prietenilor
  • 219 de poze încărcate pe site
  • 17 miliarde de check-in-uri

Facebook a mai spus că media de vârstă a utilizatorilor este de 22 de ani. În luna iulie a anului 2010, când site-ul ajunsese la 500 de milioane de useri, vârsta medie era atunci de 23 de ani. Cei care s-au înscris după acea perioadă, au în medie cam 305 prieteni.

În ceea ce privește statisticile pentru telefoanele mobile, site-ul a confirmat că există în jur de 600 de miliarde de utilizatori. Aceasta reprezintă o creștere față de luna iunie cu 48 de milioane, de la 552 milioane în luna iunie.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *