Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
EXCLUSIV: Moroșanu, Cătinaș și Adegbuyi și-au întâlnit adversarii înainte de confruntarea din K-1 Final 16 de la Tokyo

EXCLUSIV: Moroșanu, Cătinaș și Adegbuyi și-au întâlnit adversarii înainte de confruntarea din K-1 Final 16 de la Tokyo

Cătălin Moroșanu și Raul Cătinaș au avut de disputat un prim meci înaintea duelului de duminică de la cel mai prestigios turneu de arte marțiale din lume, K-1 Final 16 de la Tokyo. La conferința de presă organizată înaintea galei, campionii Superkombat au reușit să câștige duelul psihologic cu Paul Slowinski, respectiv Ben Edwards. Într-un super-fight va lupta și româno-nigerianul Benjamin Adegubyi, care are ca adversar un iranian campion mondial la karate, a declarat pentru Tesmedia.ro media managerul Superkombat Europa, Alin Huiu.

“Ce pot să-i spun încă de pe acum lui Slowinski este că loviturile mele sunt de la categoria grea!”, a declarat Moroșanu pentru Tesmedia,.ro.

De altfel, în momentul în care cei doi s-au privit în ochi, polonezo-australianul a făcut câțiva pași în spate pentru a evita să rămână lângă singurul luptător-politician din K-1 Final 16.

Datorită popularității pe care Moroșanu o are în Japonia, organizatorii au hotărât ca meciul dintre el și Slowinski să fie penultimul, chiar înainte ca legendarul Mirko “Cro Cop” Filipovic să-l înfrunte pe americanul Randy Blake.

Raul Cătinaș anunță că va face unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de la Tokyo împotriva australianului Ben Edwards, campionul K-1 Oceania. Asemănat cu Mike Tyson de legendarul antrenor Thom Harrinck, sportivul de la Metalbox Arad promite că va face pasul spre milionul de dolari pus în joc pentru marele câștigător K-1 de anul acesta.

Edwards este un adversar foarte puternic, care stă foarte bine pe brațe, dar sunt în formă maximă, mai ales că acum cinci luni am câștigat piramida Superkombat, așa că vreau să mă impun și în K-1”, a spus Cătinaș pentru Tesmedia.ro.

Născut la Aiud din tată nigerian și mamă româncă, Benjamin Adegbuyi va reprezenta Nigeria în super-fight-ul cu iranianul Jamar Ahmadi, însă se consideră român.

Voi avea drapelul tricolor cu mine și sper să mă pot bucura de o victorie pe care vreau să o dedic familiei și fanilor din România”, a spus câștigătorul Superkombat WGP Varna pentru Tesmedia.ro.

Președintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunțat la conferința de presă faptul că o parte dintre sportivii prezenți la Tokyo pentru Final 16 vor lupta și în gala Superkombat Final Elimination, programată pe 10 noiembrie la Craiova, atunci când va fi inaugurată și Sala Polivalentă.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *