Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
DE ROSSI la P.S.G. din iarnă?!

DE ROSSI la P.S.G. din iarnă?!

Managerul italian a declarat că îl admiră pe experimentatul milocaș „giallorosso” și pretinde că P.S.G. este favorită pentru obținerea semnăturii jucătorului de 29 de ani în următoarea perioadă de transferuri.

Transferul are șanse mari de reușită având în vedere puterea financiară a parizienilor dar și pentru că antrenorul Romei nu l-a selecționat pe Rossi pentru partida cu Atalanta, astfel că relațiile dintre Zdenek Zeman și De Rossi sunt din ce în ce mai reci.

Consider că De Rossi este un jucător formidabil și am fost surprins că nu a jucat, dar cred ca a fost o decizie temporară.

El este un mijlocaș foarte bun, este normal să fie abordat de PSG, mai ales că suntem unul dintre puținele cluburi care cheltuiesc bani mulți în perioada de mercatto. Cum aceasta este închisă, cel mai probabil vom discuta în ianuarie.

 

 

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *