Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Cu ce ne accesorizăm toamna asta

Cu ce ne accesorizăm toamna asta

În primul rând cu umbrele. Pentru că vremea de afară o cere, pentru că o umbrelă este, în primul rând utilă. Dacă suntem fashioniste însă, alegem culori vesele, care să fie oarecum în antiteză cu vremea de afară: un roşu puternic, albastru deschis, portocaliu. Dacă vrem să fim văzute  prin mulţimea de trecători, umbrelele multicolore dungate sau cele cu buline sigur nu vor trece neobservate! 

 

În al doilea rând, cu cizmuliţe de cauciuc. Păi, chiar să ne stricăm toţi pantofii din cauza ploii? Aici culorile de bază ar fi gri, negru, maro şi combinaţia de “camuflaj”, pentru că astfel nu prea se observă noroiul şi faptul că sunt ude când venim de afară. 

Multe eşarfe! Cât mai lungi, dar nu foarte groase, în culori cât mai puternice: portocaliu, roşu, verde, albastru, fuchsia, galben. 

Brăţări foarte late. Nu din plastic. Pentru că plasticul, oricât de drăguţ şi uşor de purtat ar fi, nu-şi prea face loc printre eşarfe şi pulovere. Lemnul, de exemplu, nu trebuie să fie simplu, pe la târgurile handmade se găsesc tot felul de brăţări pictate, croşetate, plastifiate, de diferite culori şi forme. O astfel de brăţară poate da o notă foarte chic unei ţinute, de altfel, şterse. O combinaţie de brăţări late, atent aleasă, te poate face să ieşi din anonimat (în materie de fashion, evident) la serviciu sau în oraş . 

Se poartă lentilele colorate! Nu mai sunt demult un accesoriu care este purtat doar de Halloween, vedetele apar tot timpul cu ele în pictoriale sau evenimente, lentilele colorate chiar pot avea un efect neaşteptat asupra fizionomiei. Cele care au culori (aproape) ireale pentru iris pot fi purtate chiar şi fără să adăugam machiaj pentru că ele singure dau o alură frumoasă ochiului şi fac privirea mai…pătrunzătoare! 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *