Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Ca o REGINĂ - Serena Williams a câştigat Turneul Campioanelor de la Istanbul

Ca o REGINĂ – Serena Williams a câştigat Turneul Campioanelor de la Istanbul

Serena a încheiat un sezon de vis cu o nouă victorie la Turneul Campioanelor, disputat pentru prima dată pe pământ turcesc.

Americanca a învins-o clar pe Maria Sharapova, scor 6-4, 6-3 şi şi-a adjudecat al 7-lea titlu în acest an. Williams a jucat aproape fără greşeală în finala de la Istanbul, reuşind 40 de lovituri direct câştigătoare, faţă de doar 13 reuşite de Sharapova.

“Mă simt minunat. Să câştig şi aici a fost exact visul meu şi sunt foarte fericită că l-am realizat. Mulţumesc şi fanilor turci. N-am văzut niciodată atâtea bannere cu numele meu pe ele, nici nu pot să explic cum mă face să mă simt lucrul ăsta”, a spus Williams.

 

Sharapova recunoaşte:  “Serena e o mare campioană”

“Serena a servit din nou extraordinar. Nu cred că am avut nici o minge de break. Ăsta e unul din motivele pentru care e o mare campioană şi pentru care a avut atât de mult succes în cariera ei”, a spus Sharapova.

Maria Sharapova a câştigat doar de două ori în carieră în faţa Serenei şi a pierdut de 10 ori.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *