Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Bogdan Dinu luptă cu Eric Martel în deschiderea galei de la Montreal

Bogdan Dinu luptă cu Eric Martel în deschiderea galei de la Montreal

Greul Bogdan Dinu va reveni in ring dupa o pauza de aproape 8 luni, urmand sa dispute primul sau meci in strainatate de cand a trecut la profesionisti. meciul se va disputa pe 3 noimebrie, iar Dinu va deschide evenimentul în care cap de afiș este Lucian Bute.

In varsta de 26 de ani, cu 7 victorii din tot atatea posibile, Dinu a avut mari probleme in ultimii 3 ani din cauza lipsei de activitate, avand o medie de un meci la 12 luni.

Cum gala care ar fi trebuit organizata in aceasta toamna la Bucuresti a cazut in proportie foarte mare, cel care se ocupa de cariera lui Dinu, Rudel Obreja, a reusit sa obtina acordul Interbox pentru ca romanul sa se bata in gala lui Lucian Bute de pe 3 noiembrie. Bogdan Dinu fusese anuntat si pentru gala Biggers Better de pe 19 octombrie, insa momentan nu se stie daca va participa sau nu.

Acesta va lupta in meciul de deschidere al galei de la Montreal impotriva canadianului Eric Martel, un pugilist in varsta de 31 de ani cu 7 victorii in cariera din 9 posibile.

Citește mai multe pe luptătorii.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *