Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Black Ops 2: Call of Duty Elite va fi gratuit - VEZI VIDEO NOU

Black Ops 2: Call of Duty Elite va fi gratuit – VEZI VIDEO NOU

Call of Duty: Black Ops 2 va fi integrat cu o ediție specială Call of Duty: Elite, care va fi gratuit la lansarea jocului. Puteți vedea detalii despre acest serviciu în noul trailer de mai jos.

Managerul Treyarch (producătorii jocului), Mark Lamia, a confirmat suportul pentru clanuri și Black Ops 2 zombies în cadrul Call of Duty: Elite. Jucătorii vor putea copia opțiunile personalizate de echipament și armament ale altora în Call of Duty: Elite, după care îi vor putea aplica aceste opțiuni personajului propriu, pentru a vedea dacă li se potrivesc.

Black Ops 2: Call of Duty Elite va fi gratuit

Black Ops 2: Call of Duty Elite va fi gratuit

CEO-ul Activision Publishing, Eric Hirshberg, a declarat despre alegerea opțiunii de a oferi CoD: Elite gratuit: “Am învățat multe lucruri în primul nostru an de Call of Duty Elite și suntem mândri de faptul că le-am oferit membrilor premium mai mult conținut de joc decât am sperat. Ceea ce am realizat însă este faptul că unele dintre serviciile Call of Duty Elite, care în acest moment sunt disponibile doar pentru membrii premium, pentru Call of Duty: Modern Warfare 3, au capacitatea de a uni, de a da un scop comun și de a încânta comunitatea de jucători. Astfel, le vom face gratuite pentru Call of Duty: Black Ops II.”

First Person Shooter-ul Call of Duty Black Ops 2 va fi lansat în variante PC, PS3 și Xbox 360 pe 13 noiembrie 2012, precum și în variantă Wii U, pe 30 noiembrie 2012 (data lansării noii console Nintendo).

Citește mai multe pe Blog.likeit.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *