Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Allview a lansat prima tabletă cu Android 4.1 Jelly Bean

Allview a lansat prima tabletă cu Android 4.1 Jelly Bean

Compania românească Allview a lansat o nouă tabletă de 7 inch, prima cu Android 4.1 Jelly Bean lansată de o companie din România, și versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

„Suntem prima companie din România care aduce pe piață o tabletă cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. Venim în întâmpinarea clienților noștri cu noua tabletă de 7 inch, care oferă performanțe deosebite, dar și cu un telefon Dual SIM puternic, dotat cu procesor Dual Core”, a menționat Laurențiu Țiței, PR Specialist Allview.

Alldro Speed DUO
Tableta Alldro Speed DUO utilizează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, are un display IPS HD LCD, proporționat 16:10, cu rezoluție de 1280×800 de pixeli, precum și cel mai înalt nivel PPI disponibil în acest moment pe tabletele de 7 inch – 216. Alldro Speed DUO este echipată cu un procesor Dual-Core ultra-performant, la 1,5 GHz, o capacitate a memoriei Flash de 8GB și este dotată cu două camere foto.

Gadget-ul, cu un design cuceritor și ergonomie deosebită, îți oferă șansa să te bucuri de cele mai noi aplicații, de performanțe îmbunătățite, un timp de răspuns foarte bun și de navigare rapidă pe Internet.


P4 DUO
P4 DUO este versiunea Dual-Core a modelului P4 Alldro, primul smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled de 4,3 inch. P4 DUO beneficiază în premieră de interfața grafică Berry, proaspătă și prietenoasă și este echipat cu sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului sunt procesorul performant Cortex A9 Dual Core, o memorie de 4GB și o cameră foto de 8 MP cu autofocus, model OV8830, printre cele mai apreciate 10 camere de pe piață. Smartphone-ul profită și de avantajele oferite de amplificatorul Yamaha, pentru un sunet de calitate superioară și efecte deosebite, iar tehnologia inovatoare SRS (Sound Retrieval System) asigură o experienţă sonoră uimitoare.

Compania românească Allview are 10 ani de experienţă în producţia şi distribuţia de diverse produse electronice, telefoane mobile Dual SIM, tablete şi notebook-uri. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor ataşate produselor.

Compania a lansat în 2010 prima tabletă din Romania şi, de atunci, a adăugat în gama dedicată DroSeries mai multe modele. Telefoanele Allview integrează tehnologia Dual SIM, prin care oferă posibilitatea separării convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri în reţele diferite, la cele mai mici costuri.

Citește mai multe pe blog.likeit.ro

.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *