Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Alimente cu efecte uimitoare asupra organismului - VEZI care sunt

Alimente cu efecte uimitoare asupra organismului – VEZI care sunt

CEAPA – protejează de răceală și totodată are capacitatea de a-ţi întări sistemul osos, ba chiar unii cercetători susțin că poate stopa evoluţia osteoporozei, în cazul în care este consumată zilnic.

USTUROIUL zdrobit înainte de a-l găti sau mânca, pentru a-i păstra proprietățile anticoagulante, este util în prevenirea bolilor cardiovasculare și a emboliilor (astuparea arterelor cu un cheag de sânge).

 

 

 

 

VINUL ROȘU  ajută la prevenirea cancerului și la protejarea arterelor. Resveratrolul, ingredient întâlnit în vinul roșu, îmbunătățește anduranța muschilor și reduce afecțiunile gingiilor.

 

SCORŢIŞOARA este un condiment antidiabet, fiind un adjuvant în metabolizarea insulinei.

 

 

 

SOMONUL protejează inima, dar are și calitatea de a te binedispune.

 

CIOCOLATA neagră care are un conținut ridicat de cacao, are efect de aspirină ajutând la elasticizarea vaselor de sânge.

 

 

CAFEAUA băută în cantități rezonabile, nu mai mult de trei cești pe zi, te protejează de Alzheimer dar și ficatul de boli incurabile (ciroza sau cancer) .

 

 

MERELE, nu cofeina, sunt mai eficiente să ne trezească dimineața. Bogate în vitaminele A, B1, B2, C și în substanțe nutritive, merele ajută la reducerea colesterolului și a bolilor cardiovasculare. Consumul regulat de mere reduce riscul apariției cancerului la sân și la plămâni. Merele sunt bogate în fibre, reduc colesterolul din organism și întăresc oasele.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *