Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
5 motive să plecăm ACUM în concediu

5 motive să plecăm ACUM în concediu

Pe zi ce trece vremea se răceşte, clar ne apropiem de iarnă.Pentru cei mai norocoşi dintre dumneavoastră care au posibilitatea să evadeze din monotonia cotidiană, am pregătit un top 5 cu cele mai frumoase locaţii turistice la ora actuală.

Acest top nu este făcut la întâmplare, ci este creat de un mare site turistic din străinătate şi are la bază părerile miilor de turişti ce au vizitat diferite locuri din lume.

 

 

 

 

1.Sigur cunoaşteţi multe despre Franţa, dar de orăşelul „Colmar” câţi dintre dvs. au mai auzit? Denumit şi „Capitala Vinului Alsacian” este catalogat ca fiind unul din cele mai liniştite şi pitoreşti locaţii din Europa.

 

 

 

 

2.Un alt concediu de vis îl puteţi avea pe meleagurile nordice ale insulelor Feroe.Ele formează o regiune autonomă a Regatului Danemarcei.Peisajele şi relieful deosebit, scăldate de Oceanul Atlantic au inspirat numeroşi regizori să includă în filmele lor decorurile naturale de aici.Scene importante au fost filmate pentru „The Lord of the Rings” spre exemplu.

 

 

 

 

3.Că tot vorbeam de lumea filmului, ca o a- III-a destinaţie de vis, a fost propus Castelul Neuschwanstein din Germania.El a fost sursă de inspiraţie pentru nenumăratele apariţii ale palatelor din poveştile lui Walt Disney, de aici a pornind şi ideea parcului de distracţii cu acelaşi nume.

 

 

 

 

4.Pentru cei dintre dumneavoastră care doresc o climă mai „dulce” pentru această perioadă, Cappadocia din Turcia este alegerea potrivită.Peisajul este desprins parcă dintr-un scenariu science-fiction, iar localnicii s-au adaptat lui creându-şi locuinţe chiar în formaţiunile stâncoase.

 

 

 

 

5.Nu în ultimul rând se află oraşul Hoi An din Vietnam.Merită să ajungeţi în aşa numita „ţara lampioanelor
Veţi da piept cu o lume complet diferită, obiceiuri şi peisaje inedite.Simplitatea şi frumuseţea oraşului Hoi An va fi o amintire de neuitat pentru cei dintre dumnevoastră care aleg această destinaţie.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to 5 motive să plecăm ACUM în concediu

  1. Castelul Neuschwanstein din Germania, buna alegere!!!toata zona bavareza e superba!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *