Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
3 ani cu suspendare pentru profesorul de la FSEGA Cluj

3 ani cu suspendare pentru profesorul de la FSEGA Cluj

Tribunalul Cluj a stabilit marți o pedeapsă de 3 ani de închisoare, cu suspendare, în cazul profesorului Ilie Parpucea, cercetat pentru hărţuire sexuală, potrivit NewsIn.

Mai exact, fostul lector universitar în statistică şi matematică al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universităţii Cluj a fost filmat, în iunie 2011, în timp ce cerea unei studente favoruri sexuale în schimbul unei note de trecere la un examen.

Studenta “poftită” de profesor în camera sa de cămin a reuşit să înregistreze cum Parpucea s-a dezbrăcat până la brâu și îi spunea ”Dezbrăca-te! hai, ce facem?… hai, ca nu avem timp!”.

Aşa cum era firesc, profesorul a fost concediat imediat după izbucnirea scandalului sexual, pentru comportament inadmisibil şi reprobabil.

Sentinţa dată astăzi de Tribunalul Cluj nu este definitivă şi irevocabilă, ea putând fi atacată în termen de 10 zile la Curtea de Apel.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *